Coworken

Coworken is lekker je eigen ding doen terwijl anderen om je heen ook lekker hun eigen ding doen. Wanneer jij wilt, hoe jij het wilt. Het mooie hier van is dat je elkaar makkelijk een beetje kunt helpen en je netwerk snel groeit.

Er zijn 30 coworkplekken in de cowork-zone van de Waarmakerij. Wij willen een plek bieden aan iedereen die echt wil dat er dingen lukken: ondernemers, starters, studenten en andere mensen met een mooie droom.

Je kunt er werken en mensen ontmoeten. Er zijn fijne plekjes om je samen terug te trekken voor een goed gesprek. Er is natuurlijk wifi en koffie -> de ondertussen befaamde woffie!

Dagelijks kun je meelunchen voor 1 à 2 euro.

We streven ernaar om van maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur open te zijn, check altijd de actuele openingstijden en kijk op twitter voor je komt om te zien of iemand de #waarmakerij geopend heeft. Als je vaker wilt komen dan we open zijn, vraag er om sleuteldrager te worden en je kunt 24 uur per dag terecht.

Vaste gebruikers kunnen een abonnement nemen en maandelijks een factuur krijgen voor hun bijdrage aan de onkosten.

Ook kun je een ruimte reserveren om te vergaderen, een workshop te geven, of iets te presenteren.
Doe dan een aanvraag met het formulier.

Spelregels Cowork-zone:

  • Het is een zakelijke omgeving: er wordt gewerkt
  • Ruim je eigen spullen op en was je eigen mok af
  • Wees bereid een ander te helpen en je kennis te delen
  • Wees gastvrij naar bezoekers en nieuwe coworkers
  • Geef de Waarmakerij terug wat het je waard was om er te werken: geld in de spaarpot of hulp om de plek nog gaver te maken

Mocht de Waarmakerij voor jou niet de beste werkplek zijn, kijk dan eens naar de flexplekken bij CvJO, Hubbels, Villa Lux of Hotel Mercure.


fotografie: Suzie Geenen

Deel met je vrienden via