In opdracht van

Merk je ook dat sommige ideeën binnen je organisatie gewoon even een flinke duw nodig hebben om van de tekentafel af te komen en echt uitgevoerd te worden?

A little less conversation, a little more action!

Stel je voor dat je tijdens een dag een groep creatieve professionals los kan laten op een probleem of vraagstelling van je bedrijf of organisatie. Een club mensen die niet belemmerd is door ja,maar, zo doen wij dat niet of eerst even alle neuzen de zelfde kant op krijgen.
Hoe hard gaat het dan?

Je pitcht je vraag waar we meteen mee aan de slag gaan met de durftevragen-methodiek. Het resultaat van deze sessie wordt meteen in de praktijk gebracht. De waarmakers, top-professionals uit ons netwerk, gaan met hun specifieke talenten en skills aan de slag.

Wat er waargemaakt wordt? Een communicatieplan, een inspirerende impressie in beeld, film en/of geluid, een weblog, online bestanddeelsystemen, nieuwe verbindingen met interessante partijen, enquetes en/of andere middelen om anderen te betrekken en te inspireren.

Het resultaat is een helder, mooi deelbaar platform en plan dat flink in beweging is gezet. 100% op maat. Zelf krijg je nog meer zin om er mee door te gaan. Het wordt nog makkelijker om anderen binnen je organisatie mee te krijgen in het vervolg.

Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is. -> vraag@waarmakerij.nl

Zie hier een verslag van een waarmaakdag in opdracht van Standvast wonen: Come Together 024.

En de vraag hoe de starterswoning van de toekomst te realiseren hebben we zo aangepakt

Deel met je vrienden via